Miljoenen euro’s

Ik krijg een opgewekte email van de BankGiroLoterij. ‘Gefeliciteerd. U heeft in de trekking van juni een prijs naar keuze gewonnen!’ Een prijs naar keuze, dat is nog eens een prijs. Mijn gedachten schieten van miljoenen euro’s via tropische vakanties naar nog meer miljoenen euro’s.

En dan denk ik terug aan het moment bij FOAM, een aantal maanden geleden. Die vrolijke jongeman met z’n mooi getimede propositie. ‘Wilt u voor 1 euro de rij vermijden én 1,8 miljoen euro winnen?’ Dat wilde ik wel.

Goede beslissing.

Ik klik licht zenuwachtig door en kom terecht in een overzicht van prijzen.

Geen idee waarom je voor een telescoop zaklamp, een abonnement op de Libelle of een bamboe schrijfset zou kiezen als je een prijs naar keuze hebt gewonnen. Maar het vrije invulveld vind ik niet…

1 op 67,6 miljoen. Dat was mijn kans op 1,8 miljoen euro. En een bamboe schrijfset had ik nog niet.

BGL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s