1 euro

on

‘Wilt u voor 1 euro de rij vermijden én 1,8 miljoen euro winnen?’ Een vrolijke jongeman van de BankGiroLoterij vraagt het mij als ik de afgeladen kassa-, winkel- en ontvangstruimte van FOAM binnenstap en in de rij aansluit achter een groene jas. Een mooi getimede propositie.

Ik hoor het enthousiaste verkooppraatje van de jongeman aan, twijfel heel even en ga overstag. Wat krijg je tegenwoordig immers nog voor 1 euro? Ik vul het formulier in en knik begrijpend als de jongeman zijn verplichte heeft-u-het-allemaal-wel-begrepen-riedel afdraait. Klaar? Klaar. De jongeman begeleidt me langs de rij en de kassa. Ik zie nog net de groene jas voor gaan.

Drie seconden later sluit ik weer achteraan in een rij. Precies, achter de groene jas. De rij voor de tentoonstelling zelf zit blijkbaar niet inbegrepen.

Terwijl ik het punt ‘vanaf hier nog 30 minuten’ voorbij schuifel, ben ik eruit. De kans dat je de hoofdprijs wint in de BankGiroLoterij is 1 op 67,6 miljoen.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s