Ik ga je zien man

Hij komt op de fiets. Uit Amsterdam naar Utrecht. Hij is ergens in de 50 denk ik. Maar dan wel met lang haar en gympies. En een kreukeljasje. We ontmoeten elkaar voor het eerst. ‘Heeeeyyyyyy Guidooootje!’

Hij is de creatief uit de jaren tachtig. Een klassieker.

‘Ik moet inspiratie opdoen. Dat komt niet achter een bureau. Of wel weet je. Soms moet ik even naar buiten. Ik ben er 24 uur per dag mee bezig. Ik moet ontdekken, meerdere wegen inslaan. Sommige zijn doodlopend. Dan moet ik terug en weer opnieuw zoeken en ontdekken. Dat kun je niet plannen weet je. Ik ben er continu mee bezig. En dan is het er opeens. Het gaat om the big idea weet je.’

‘Dus een begroting en planning… lastig. Doe maar een dag of wat joh.’

‘Ik ga je zien man.’

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s