Hoerenloper

Die lantarenpaal. Nog één liedje. Zeik niet zo. Je doet het voor jezelf. Doorlopen! Tot… “Time: ten minutes. Distance: one point eight kilometers. Speed: five minutes thirty-three seconds per kilometer.”

Miss Runkeeper. Mijn persoonlijke digitale SM-meesteres. Al ren ik een kilometer in twintig seconden, haar stem blijft ijzig koud. Kreng. Ideaal om een groep Roemeense minderjarige meisjes tot internationaal turnniveau te exploiteren. Niet voor mij.

Ik heb zo mijn eigen methode. Ik neem het Zandpad – de route langs de hoeren. Bewust. Daar wil ik in wandelpas niet hijgend en zwetend aangetroffen worden…

Zandpad

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s