Onder voorbehoud van wijzigingen

Schrappen vooraf is lastig. Vandaar dat we een globale route hebben uitgetekend (letterlijk, maar dat geheel terzijde). Een route om van af te wijken. Omdat heel veel mensen tegen ons zeggen dat we vooral met ‘the flow’ mee moeten gaan. And nobody knows how the flow flows…

Maar omdat ik toch Powerpoint open had staan, heb ik die globale planning voor het gemak maar even aangehouden: moskeeën, woestijnen, bedoeïen, theehuizen, tempels, tijgers, heilige koeien, kamelen, bedevaartsoorden, stranden, verkeersopstoppingen, pagoden, beenroeiers en boeddha’s. Dan ziet onze reis er zo uit.*

* Onder voorbehoud van wijzigingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s