Tussen-n

Bij Peugeot krijg je een achterbakpakket. Dat zegt mijn televisie. Op z’n minst bijzonder. Ik ken het xenon-pakket, het leerpakket, het multimediapakket, het navigatiepakket, zelfs het parkeerpakket. Maar een achterbakpakket?

De achterbak zelf lijkt me redelijk standaard. Maar wat zit er dan in zo’n pakket? Een thuiskomertje, een krik en een veiligheidsjasje? Alles behalve een sexy verkoopargument. Boodschappennetjes, een geïntegreerd opklapbaar golfkarretje? Een duiveltje-in-een-doosje? Verborgen drugsvakken, een stripteasedanseres?

Het houdt me nogal bezig.

Bijna sta ik op het punt om een tripje naar de lokale Peugeot-dealer te maken om die ene vraag te stellen. Bijna. Ik stel hem eerst aan een vriend.

“Een achterbankpakket. Met iPads om de kinderen stil te houden.”

De tussen-n. Eén letter, een wereld van verschil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s